logo_header_with_useless_text

Daskal.eu

“Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред – образовай народа си!”
– Китайска поговорка

Ние сме екип от специалисти от различни професионални области. Това, което ни обединява е, че всеки един от нас се е сблъскал с важността на образованието, което в наши дни продължава и след завършването на университета.

Надали има човек, който да е доволен изцяло от образователната система в България. Българското образование се сблъсква с нарастваща неграмотност и отпадане на ученици от училище. Това е сложен проблем, който може да се реши само със съвместните усилия на държавата и обществото.

В същото време в България има мотивирани ученици (и възрастни!), които по една или друга причина не могат да получат най-доброто образование или последващо обучение. Нашата мисия е да помогнем именно на тези хора. Благодарение на нашата уникална платформа и новите технологии всеки един от Вас има достъп до най-добрите преподаватели, от всяка част на страната, по всяко време.

Daskal.eu успява да комбинира предимствата между класическото преподаване и неограничените възможности на новите технологии.